fbpx

[vc_row row_type=”row_fullwidth_content” margin_top=”-70″ margin_bottom=”0″ padding_top=”10″ padding_bottom=”0″ class=”fit-screen”][vc_column][vc_empty_space height=”102px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” margin_top=”-70″ margin_bottom=”0″ padding_top=”10″ padding_bottom=”0″ class=”fit-screen”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

SULEX liefdadigheid

Het is onze missie om een duurzamer leven te creëren en een betere toekomst voor de mensen in de wereld. We werken daarom samen met de lokale overheid om het huisvestingsprobleem op te lossen en zo veel mogelijk huizen te bouwen. Om dit belangrijke probleem op te lossen, willen we echter met veel non-profit organisaties en andere liefdadigheidsinstellingen samenwerken om bij te dragen aan de samenleving en de Gemeenschappen. Wij geloven dat het meer dan één is om een verandering aan te pakken en dat we onze inspanningen altijd beter kunnen combineren.

Door samen te werken met andere gelijkgestemde bedrijven, individuen en overheden die onze visie delen, kunnen we het woningtekort stap voor stap aanpakken en onze missie bereiken-dat is niet alleen om container huizen te ontwikkelen en te leveren om de kloof in de behuizing te dichten markt, maar ook om mensen terug te geven wat ze verdienen en om een meer geruststellen manier van leven te creëren waar de basisbehoeften worden verzorgd.

We willen ook bijdragen aan gebieden in de wereld waar het natuurrampen percentage hoog is, zodat we de mensen in deze gebieden kunnen voorzien van een snelle, duurzame huisvestings oplossing wanneer ze dat nodig hebben.

Als u een organisatie vertegenwoordigt die onze missie, visie en waarden deelt, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1620″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]