fbpx

[vc_row row_type=”row_full_center_content” bg_color=”#ffffff” margin_bottom=”-40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column width=”1/2″ el_class=”mobile-center”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Verstedelijking hoort bij het groeien van de wereld. Het zicht is dat bijna 70% van de wereldbevolking verwacht te leven in stedelijke gebieden in 2050. Met deze groei komen veel uitdagingen. Twee van de grootste zijn huisvesting en duurzaamheid.

Een ruw voorbeeld van een land die deze uitdagingen helder reflecteert is Nigeria: De snel groeiende economie van het land brengt een rijkdom aan mogelijkheden met zich mee, terwijl tegelijkertijd de bevolking stijgt.

Door 2033, Nigeria wordt geschat op een tekort van 17 aan 20.000.000 huizen. Vanaf 2018, de kosten die nodig zijn om dit tekort te beteugelen zijn 363.000.000.000 USD-en zal toenemen. Traditionele huisvestings methodes zijn simpelweg te duur, traag en hulpbronnen afhankelijk om een significant verschil te maken voor mens of milieu.

Met geen levensvatbare oplossing in zicht, heeft ons team er één gemaakt: Sulex.

Wij zijn een gedreven team van ondernemers en ingenieurs, met roots in Nigeria, Zuid Amerika en Nederland en een gedeelde passie om de wereld te voorzien van de beste duurzame prefab modulaire huisvestingsoplossingen. We staan open voor het werken met iedereen, maar we werken vooral met bedrijven die actief zijn in Europa, Zuid Amerka en Afrika, high-end individuen en overheidsinstanties-die allemaal met ons samenwerken op een hoger niveau om het huisvestingsprobleem in deze gebieden op te lossen.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”mobile-center”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”1745″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” bg_color=”#eaeaea” margin_bottom=”40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column width=”3/4″ el_class=”mobile-center”][vc_column_text]

WE BOUWEN DUURZAAM LEVEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ el_class=”mobile-center”][vc_button title=”Contacteer ons” color=”primary” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ link=”url:http%3A%2F%2Fsulexinternational.com%2Fcontact-us%2F|||” el_class=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” bg_color=”#ffffff” margin_bottom=”-40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column width=”1/2″ el_class=”mobile-center”][vc_empty_space][vc_single_image image=”1592″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”mobile-center”][vc_column_text]

Dani Balogun

Oprichter & CEO

[/vc_column_text][vc_column_text]Dani, geboren in Lagos, Nigeria, verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland. Net na de middelbare school startte hij een vijfjarige carrière bij de Nederlandse militaire parachutisten. Maar Dani wist dat hij meer in het leven wilde en besloot zijn ondernemende ambities na te streven tijdens zijn laatste jaar in het leger. Hij startte een part-time, Home-based baan met een internationaal netwerkmarketingbedrijf. Binnen zes maanden had hij zo’n groot succes behaald dat hij besloot het leger te verlaten om fulltime ondernemer te worden.

Zes jaar later is Dani niet alleen een Regional Vice president, maar ook een invloedrijk spreker-en rolmodel binnen zijn organisatie – dat hij in 18 landen heeft gebouwd en zich blijft uitbreiden.

Op zoek naar mogelijkheden om terug te geven aan zijn land van herkomst, Dani bezocht Nigeria in 2018. Hij zag de kwesties van huisvesting en duurzaamheid en maakte ze snel tot een kans om terug te geven en deel te nemen aan een groeiende markt.

SULEX International is Dani’s nieuwe onderneming, waarvoor hij een sterk team van getalenteerde mensen heeft samengesteld die zijn visie delen om terug te geven door middel van duurzame huisvesting.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”92px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” bg_color=”#eaeaea” margin_bottom=”40″ padding_top=”40″ padding_bottom=”40″][vc_column width=”3/4″ el_class=”mobile-center”][vc_column_text]

WE BOUWEN DUURZAAM LEVEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ el_class=”mobile-center”][vc_button title=”Contacteer ons” color=”primary” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ link=”url:http%3A%2F%2Fsulexinternational.com%2Fcontact-us%2F|||” el_class=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]