fbpx

[vc_row row_type=”row_fullwidth_content” margin_top=”-70″ margin_bottom=”0″ padding_top=”10″ padding_bottom=”0″ class=”fit-screen”][vc_column][vc_empty_space height=”132px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row_full_center_content” margin_top=”-70″ margin_bottom=”0″ padding_top=”10″ padding_bottom=”0″ class=”fit-screen”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

SULEX Rental

Maak kennis met ons meest duurzame model. De SULEX Rental is gebouwd om een permanente oplossing te zijn, terwijl het tegelijkertijd heel gemakkelijk is om te hergebruiken en te verhuizen per vrachtwagen. Elke accommodatie bestaat uit container wanden, vloeren en plafond, die volledig zijn gerenoveerd en zijn uitgerust met zonnecellen op het dak.

We hebben dit product ontwikkeld om een hogere brandwerendheid, een grotere geluidsisolatie en een verbeterde binnentemperatuur regeling te hebben – terwijl ze zeer duurzaam van aard zijn. Frames van verschillende grootte maken ze geschikt voor verschillende doeleinden, zoals schuilplaatsen, studenten accommodatie, scholen, ziekenhuizen, noem maar op.

De SULEX RENTAL is klaar om te gaan, met inbegrip van een badkamer, keuken, elektriciteit, ramen, slaapkamer (s), Verwarming en ventilatie. Het is ook mogelijk om verschillende vloer indelingen te maken.
Naast het interieur, kunnen de units zijn uitgerust met externe gevels zoals trappen, een balkon en loopbruggen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1574″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]